1. برای کسب اطلاعات بیشتر در ساعات 9 الی 13 و 16 الی 18 با شماره 08138270182 یا 08138268809 تماس حاصل فرمایید.
    آدرس ایمیل: info@wsnlab.ir
    آدرس کانال تلگرام http://telegram.me/gloriot
  2. بدین وسیله به اطلاع پژوهشگران محترم می رسانیم که سامانه پیامکی لابراتوار شبکه حسگر بی سیم راه اندازی شد. از این پس می توانید با ثبت شماره تلفن همراه خود از اطلاعیه ها و اخبار پژوهشی لابراتوار آگاه شوید.
    ضمناً آگاهی از کلیه اطلاعات نحوه ارایه خدمات به شما دوستان نیز از طریق همین سامانه امکان پذیر است.
    شماره سامانه: 30001818270182

سوال درباره OMNeT

شروع موضوع توسط Libra 6/10/12 در انجمن شبیه ساز OMNET

تلفن سفارش: 08138311237 تلفن سفارش: 08138311237
  1. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    ببین این لینک کمکی می کنه!

    نسخه بالاتر آمنت رو چرا نصب نمی کنی!؟
    الان ۴.۵ش هم اومده!
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  2. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    چون کدی که داشتم از 4.1 استفاده کرده بود من این رو انتخاب کردم .این ارور رو با تغییر دادن فایل makefile.inc.in بر طرف کردم . ولی من هم چنان نمی تونم کدم رو اجرا کنم :(
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  3. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    دقت کن dependency رعایت شده باشه
    رو پروژه راست کلیک کن و properties
    refrenceهارو چک کن ببین درست انتخاب شدن یا نه.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  4. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    من توی کدم این خط رو دارم package inet.wpan.networklayer.race برای همین کدام رو توی همین قسمت گذاشتم علاوه بر اینجا باید خارج از inetmanet هم قرار بدم؟
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  5. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    نمی دونم والا
    بعید می دونم.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  6. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    خسته نباشید.
    من در این خط از کدم
    if (frmCtrl.dstAddrMode == defFrmCtrl_AddrMode16 && frame->getDstAddr() != getShortAddress(aExtendedAddress))
    این ارور رو دارم
    no match operator != in Frame-> Ieee802154:: getDstAddr() != Ieee802154Mac:: getshortaddress
    نمی دونم مشکل از کجاست لطفا راهنماییم کنید.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  7. 911250050 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    23/8/14
    تعداد ارسال ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    خسته نباشید
    میخواستم بدونم کسی کار با inet در محیط omnetpp رو بلده
    من اونو به Omnet اضافه کردم ولی کار باهاش رو اصلا بلد نیستم
    باید شبکه gprs را که با ip به اینترنت متصل میشه با استفاده از Inet پیاده سازی کنم
    ممنون میشم کمک کنید
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  8. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    هنگام اجرا کردن برنامه من با خطایی که عکسش رو ضمیمه کردم مواجه می شم نمی فهمم چی میگه اگه میشه من رو راهنمایی کنید.ممنون

    پیوست ها:

    • Untitled.png
      Untitled.png
      اندازه فایل:
      283.5 KB
      نمایش ها:
      173
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  9. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    :( سلام مهندس کجایید شما؟
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  10. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    درود بر شما
    راستش رو بخوای، اغلب موارد مشکلاتی که خودم بهشون بر می خورم، با توجه به اینکه ما در شبیه سازیمون ++C رو داریم در کنارمون، مشکلاتمو با ترفند های برنامه نویسی حل می کنم
    این خطایی که میبینیم، قطعا مربوط به مقایسه ی بین این دو آدرسه
    شما دو تا مقداری که دارن با هم مقایسه میشن رو تو دو تا متغیر جداگونه ذخیره کن، ببین اصلا نوعشون چیه چه شکلیَن
    اصلا قابل مقایسه هستن!!
    بعد با یه تابع خیلی ساده ی دست ساز، این دو مقدارو بررسی کن (مقایسه کن) ببین چی میشه نتیجه
    بی خبرمون نذار
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  11. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    در اکثر موارد ما از کلاسای موجود در INET استفاده می کنیم
    و طبعا باید این کلاسا درست کار کنن!
    این کلاسا هر کدوم یه ماژول هستن
    این ماژولارو می چینیم کنار هم (بسته به نیازمون) و یه ماژول بزرگتر پدید میاریم.
    ولی تو عمل این اتفاق به ندرت میافته که همه ماژولا به سادگی کنار هم چیده شن متأسفانه.

    شما تکه کد های DefineModule رو که مربوط به معرفی ماژول به شبیه ساز هست، رو بررسی کن
    متأسفم که اینو میگم (چون خیلی غیر حرفه ایه) ولی، یه بار پاکش کن این خطوط رو، دوباره بنویس
    دوباره build کن.
    نمی دونم مشکل از نسخه ی Omnetعه یا دستکاری کردن های متوالیِ omnet توسطِ ماست
    بهر حال ازین مشکلات وجود داره.

    شما بررسی کن ببین کانال ها و ماژول هایی که داری استفاده می کنی، درست تعریف شدن یا نه
    سورسشون رو بررسی کن
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  12. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    مهندس عزیز، اگه من نرم از مرز های کشور دفاع نکنم، داعش بخودش جرأت میده میاد جلو! به ما جسارت می کنه!
    :D
    پوزش بابت تأخیر.
    nima_hdd likes this.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  13. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    شما اول به خودِ آمنت و استفاده از مثال هاش، اشراف داشته باش
    کار با آی نت، کار سختی نیس.
    اول Tutorialش رو بررسی کن
    بعد دو تا مثال ساده و ابتدایی باهاش اجرا کن
    بعدش آی نت رو اضافه می کنی بهش
    و از کلاس هایی که لازمشون داری، استفاده می کنی.
    هرچند تو عمل، این یه فراینده حداقل چند هفته ایه.
    موفقیت همه مهندسا، آرزومه.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  14. seraphic14 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    25/9/13
    تعداد ارسال ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوستان
    میشه لطفا بگید حد.دا چقدر زمان میبره تا omnet رو خوب یاد بگیرم؟
    برای پایان نامه ام بهش احتیاج دارم و اینکه برای پیشنیاز چه برنامه نویسی لازم هستش که بلد باشم؟
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  15. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    واسه من که با پیشنیازش ینی ++c (و همینطور مفاهیم برنامه نویسی ماژولارو ...) آشنا بودم، یک هفته طول کشید.
    اما نظرم اینه سریع تر هم میشه یاد گرفت.

    «خوب یاد گرفتن» نداره که، یا یاد میگیری یا نمی گیری
    آمنت یه بستره فقط! قسمت اصلیش ++c عـــه!
    شما گره ها رو با یه کلاسِ ++cای پیاده سازی می کنی
    تو آمنت، این گره ها رو با هم در ارتباط قرار میدی؛ ترافیک تولید میکنی، ارزیابی می کنی و ...
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  16. alireza_431 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    30/9/12
    تعداد ارسال ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    من در نصب inetmanet به خطای زیر رسیدم.میشه کمک کنید در حل این این خطا

    پیوست ها:

    • inetmanet.JPG
      inetmanet.JPG
      اندازه فایل:
      191.1 KB
      نمایش ها:
      153
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  17. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام مهندس ممنون از راهنماییتون
    من یه مدت به خطایی برخورد کردم که هیچ جوری درست نمیشه .هنگام اجرا کردن کدم وقتی به ایونت 488 می رسم برنامه هنگ میکنه.
    نود 35 من data_msg را به همه می فرسته نود 34 نودی هست که باید این بسته رو دریافت کنه.بعد از اینکه معلوم میشه بسته باید به نود 34 برسه وقتی بسته می خواد وارد app یا همون کلاس race که من نوشتم بشه برنامه هنگ میکنه.
    من نگاه کردم گیت های ورودی و خروجی درست هستن چون دیدم بسته control_msg به درستی تحویل داده می شود.
    من خروجی که در هنگام اجرا کردن کدم دارم را ضمیمه میکنم. اگه میشه یه نگاهی کنید ببینید من باید چیکار کنم دیگه اشکم در اومده:(

    پیوست ها:

    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  18. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    درود بر شما
    این خطا رو شخصا بسیار باهاش روبرو شدم
    با دریافت آخرین نسخ، مشکلم حل شد
    اما تو نسخه های قدیمی تر، بهتره دست از سرِ خط فرمان برداری واسه Build کردن :)
    از حالت گرافیکی استفاده کن
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  19. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    مهندس جان، بهتره اشکت رو نگه داری واسه روزی که شبیه سازیت به درستی اجرا شده و نتایجی که مد نظرت بوده بدست اومد، اونموقه اشک شوقتو بریز، راحت :D
    در مورد کد هم متأسفانه نظری ندارم
    ولی اینکه دقیقا سرِ یه رویدادِ خاص این اتفاق میافته خودش کلی کمک می کنه به رفع عیب.
    شما بررسی کن تو کدهایی که نوشتی ببین متغیر های شبیه سازیت، تو اون لحظه چه مقادیری دارن
    ببین مقداراشون درسته!
    پ.ن با استفاده از تابع ()WATCH.

    و لطفا وقتی به مشکلی بر خوردی و تونستی حلش کنی، توضیح بده تا در آینده چراغ راهی باشه برای مهندسین بعدی.
    موفق باشی.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  20. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام ممنون
    این تابع WATCH چی هست؟ چجوری و کجا باید بنویسم؟
    من خیلی بررسی کردم یه نفر بهم گفت گیت های ورودی و خروجی رو بررسی کنم من کردم ولی چیز اشتباهی ندیدم.اگر جاییش مشکل داشت نباید بسته های control_msg رو هم تحویل می داد، درسته؟
    جایی که اجرای برنامه هنگ میکنه درست لحظه تحویل بسته DATA_msg به app هست . اصلا وارد قسمت handlemessage کد race من نمیشه . مقادیر هم که شما گفتید نگاه کردم مشکلی نداشت. به نظر شما من دیگه کجا رو بررسی کنم؟
    ممنون
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.

به اشتراک بگذارید