1. برای کسب اطلاعات بیشتر در ساعات 9 الی 13 و 16 الی 18 با شماره 08138270182 یا 08138268809 تماس حاصل فرمایید.
    آدرس ایمیل: wsnlab.ir@gmail.com و info@wsnlab.ir
    آدرس کانال تلگرام ما: http://telegram.me/wsnlab
  2. بدین وسیله به اطلاع پژوهشگران محترم می رسانیم که سامانه پیامکی لابراتوار شبکه حسگر بی سیم راه اندازی شد. از این پس می توانید با ثبت شماره تلفن همراه خود از اطلاعیه ها و اخبار پژوهشی لابراتوار آگاه شوید.
    ضمناً آگاهی از کلیه اطلاعات نحوه ارایه خدمات به شما دوستان نیز از طریق همین سامانه امکان پذیر است.
    شماره سامانه: 30001818270182

سوال درباره OMNeT

شروع موضوع توسط Libra 6/10/12 در انجمن شبیه ساز OMNET

تلفن سفارش: 08138311237 تلفن سفارش: 08138311237
  1. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    مهندس عزیز، لطفا Toturial آمنت رو بررسی کن.
    ربع ساعت وقت لازمه واسه مرورش.
    تو مسیر نصب آمنت، دایرکتوری doc
    زیر دایرکتوریtictoc-tutorial
    و فایل index.html
    قدم به قدم پیش میری، می رسی به قدم سوم (Step 3: Adding state variables) درمیابی.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  2. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام خسته نباشید
    یه سوال داشتم من اومدم توی فایل m.cc_ چند تا تابع تعریف کردم ولی پارامترهای این توابع رو توی msg. اضافه نکردم این کار من اشکال داره؟ ممکنه من در هنگام اجرای برنامه به مشکل برخورد کنم؟
    ممنون
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  3. nima_hdd کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    25/12/13
    تعداد ارسال ها:
    9
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    3
    بهتره omnet رو روی ubunto 64bit نصب شود و تمام فایل های مربوط به g++ نصب شود...
    و دوباره دستور
    ./configure
    اجرا کنید و پیغام good ... دریافت کنید...
    بعد دستور
    make
    تایپ کنید ...
    برای نصب inet داخل پوشه inet رفته بعد از extract کردن و طبق دستور فایل install مراحل رو جلو بروید
    مهندس_میلاد likes this.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  4. nima_hdd کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    25/12/13
    تعداد ارسال ها:
    9
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    3
    بهتره omnet رو روی ubunto 64bit نصب شود و تمام فایل های مربوط به g++ نصب شود...
    و دوباره دستور
    ./configure
    اجرا کنید و پیغام good ... دریافت کنید...
    بعد دستور
    make
    تایپ کنید ...
    برای نصب inet داخل پوشه inet رفته بعد از extract کردن و طبق دستور فایل install مراحل رو جلو بروید
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  5. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام خسته نباشید
    کسی هست که کد های محاسبه کردن loss rate; data delivery ratio;end to end delay;throughput رو داشته باشه؟ چجوری باید توی امنت از این کدا استفاده کرد؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  6. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    درود
    نیازی نیست هر تابعی که تعریف میکنیم، پارامتراشو تو فایل پیام (msg.) اضافه کنیم
    هر پارامتری که لازمه و ازش استفاده می کنن توابع، اونو باید قرار بدیم.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  7. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    هیشکس همه سوالایی که براتون پیش میاد رو نمیدونه
    اکثر نیاز هایی که شما داری، تو خودِ آمنت پیاده سازی شده است!
    تو شبیه سازی های آماده ی آمنت گردش کن
    یکی دوتاشو اجرا کن، بعد بیا فایل آنالیز بساز، تو قسمتِ فیلترش، میبینی اکثر اینایی که نیاز داری، محاسبه کرده (این واسه آموزش)
    اما اینکه خودت بسازی
    کسی نباید کدش رو داشته باشه
    شما بسته به شبکه ای که شبیه سازی کردی، فرمول خاصی واسه محاسبه پارامتر های فوق لازم داری
    اون فرمولارو می تونی تو کلاس های ثبت نتایج، پیاده کنی
    فصل 12 و 13 فایل manual
    و مخصوصا فصل 9 userguid رو حتما مطالعه و بعد شبیه سازی های از قبل موجودِ آمنت رو بررسی کن.
    کار سختی نیس، نگران نباش.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  8. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    ممنون بابت راهنماییتون
    می دونم خیلی سوال می پرسم ببخشید;)
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  9. nima_hdd کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    25/12/13
    تعداد ارسال ها:
    9
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    خودم درست حسابی نمی دونم.اما...
    تابع watch برای اینکه یک متغیری را در خروجی برنامه مقدارش مشاهده و در حین برنامه بهش دسترسی داشته باشی باید از ش استفاده کنی...مانند اگر مقدار x برابر با 2 شد پیغام hello چاپ کن...
    همینو بلدم والله
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  10. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام ممنون از کمکتون
    من توی کدی این خطی که در پایین نوشتم رو در فایل omnetpp.ini دیدم ولی معنی ش رو نمی فهمم. کسی هست که بدونه این یعنی چی؟
    sinksX = "100 300 500 700 900 1000 450 500. **

    sinksY = "100 300 500 700 900 1000 900 700"0" .**
    اومده گفته نودهای 0 تا 6 سینک باشند و جداگانه مختصات جغرافیایش رو هم نوشته ولی من نمی فهمم خط های بالا دیگه چی هستن
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  11. z_j1368 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    21/4/14
    تعداد ارسال ها:
    22
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    خسته نباشید
    کسی می دونه فرمول deadline miss ratio چیه؟ لطفا بهم کمک کنید.ممنون
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  12. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    :(
    خیر، اینی که شما می فرمایی بیشتر شبیه به Trigger تو پایگاه داده ها می مونه!
    Watch همونطور که از اسمش پیداست، فقط واسه نگاه کردنه. هرچند ممکنه قابلیت edit هم بده اما مسئله اصلی، نگاه کردنه.
    شما تو هر لحظه می تونی ببینی یه متغیر، چه مقداری داره.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  13. bahar1823 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    25/5/14
    تعداد ارسال ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    من تو آمنت تازه کارم
    می خواستم در یک زمان خاص مثلا 1.2 ثانیه یک پیام ارسال شود باید چه کدی بنویسم
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  14. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    با توابع scheduleAt و یا sendDelayed می تونی ارسال پیام هماهنگ با زمان، رو مدیریت کنی.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  15. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    کاش آدرس پروژه رو میدادی.
    اما برو تو ماژولش ببین دقیقا چطوری داره از این داده ها استفاده می کنه.
    نکته اینه که این مقادیر دارن به تمام نود ها داده می شن! با توجه به دوتا ستاره ای که اولش گذاشته؛
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  16. bahar1823 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    25/5/14
    تعداد ارسال ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    با تشکر
    ببینید ما توSimple Module چهار تا تابع داریم یکی برای مقدار دهی اولیه یکی برای اینکه وقتی یک پیام را گرفت چکار کند یکی برای تولید و دیگری برای فرستادن پیام
    من یه تابع می خوام که خودش مثلا در زمانهای خاص یک پیام را تولید کند
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  17. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    شما یه تابع می خوای که یه کار خاص کنه!؟
    خب یه تابع بساز!
    شما زبان سی++ رو داری!!!! ینی هرکاری بخوای می تونی بکنی.
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  18. bahar1823 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    25/5/14
    تعداد ارسال ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    با تشکر از مهندس میلاد
    یه سوال داشتم می خواستم ببینم دستوری هست که به من بگه الان تو چه زمانی از شبیه سازی هستیم
    مثلا من بتونم بنویسم
    }if t=10s

    {
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  19. مهندس_میلاد مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    23/9/13
    تعداد ارسال ها:
    116
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    28
    خواهش می کنم.
    البته که هست، به سادگی با فراخوانی تابع simTime().

    شما باید قبل از اینکه شروع به کار کنی، مثال های اولیه آمنت رو بررسی کنی تا با اکثر توابع و قابلیت هاش، آشنا شی.
    موفق باشی مهندس
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.
  20. bahar1823 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    25/5/14
    تعداد ارسال ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    من چجوری می تونم در یک آرایه از نود چند تا از نودها را به رنگ دیگه دربیارم
    لطفاً انجمن را به دوستان خود معرفی نمایید تا محیطی پویا تر داشته باشیم.

به اشتراک بگذارید